Oslo Postorkester
Oslo Postorkester
 • Om oss    • Program    • Media      • Hjem  

 

 

   Program
           

Snarveier:
 Logg inn medlem
Antall besøk på siden: 149 650

 

 


Tur til Nordkapp

Her er et lite referat fra vår tur til Nordkapp

Onsdag:
Klokka 11 på onsdag møttes vi på Gardermoen, etter en forholdsvis kjapp innsjekk, til tross for noen store instrumenter, var vi på vei.
Etter et par timer på fly, ankom vi Alta i lettskyet, pent vær, dog var det vel ikke så varmt. Fra Alta ble det buss videre, med innlagt stopp, hvor flere benyttet anledningen til å kjøpe reisens første suvenirer.
Vel framme i Honningsvåg, var det flere OPOister som benyttet anledningen til å ta en tur innom den lokale restauranten rett nedenfor hotellet, for mat og drikke.
 
Torsdag
Dette var den store konsertdagen, vi startet med en busstur til Nordkapp, hvor vi holdt en vellykket konsert for turister og ansatte, heldigvis var det konserten innendørs, da været utenfor var preget av regn og vind, men det ble uansett en tur på platået for de fleste.
Etter å ha kommet seg tilbake til Honningsvåg , var det fellesøvelse med Honningsvåg Musikkforening, her falt det meste på plass og vi var klare for kveldens konsert. Konserten ble en suksess, både for oss og de andre deltagerne.
 
Fredag:
Dette var dagen vi skulle dra til Kjelvik med båt eller til fots over fjellet. Planen var å spille en konsert der, den første konserten der på flere tiår. Dessverre var ikke værgudene i godt humør, så turen ble avlyst. I siste liten fikk vi i stand en god erstatning, en konsert ombord på hurtigruta, hvor det tiltross for at de fleste turisten valgte å ta turen til Nordkapp isteden for å høre på oss (merkelig valg...), klarte vi å samle mange i baugen på båten. Nok en gang kom vi fra det med æren i behold, applaus fikk vi også.
På ettermiddagen var det duket for marsøvelse, for et korps som normalt ikke marsjerer, var dette utfordring nok å stå og spille, hvordan skulle vi fikse dette...
Dagen ble avsluttet med et fellesmåltid, hvor det gikk i biff og burger.
 
Lørdag:
Det var med blandede følelser vi våknet på lørdag, OPO skulle ut å marsjere. Hold linja, gå i takt, se til venstre, gå opp en bakke samtidig som en også skal spille, var ikke lett og mange i skolekorpset kunne dette bedre enn oss. Til tross for manglende trening kom vi fra det med æren i behold, selv om "On the Quarter Deck" og "The Liberty Bell" nok har blitt framført bedre...
Etter marsjeringen var det en sliten gjeng som fikk i seg litt mat og etterhvert fikk med seg det lokale kulturlivet på Perleporten, hvor også Oslo Saksofjottkvartett deltok, til stormende applaus og ekstranummer.
 
Søndag:
Turen gikk ubønnhørlig mot slutten. Etter, for de fleste, en god natts søvn, satte vi kursen mot Alta, en busstur hvor været faktisk var pent og hvor "Tur og fest" hadde sørget for niste. Vi rakk flyet til Oslo med god margin og vi var alle enige om at det hadde vært en fin tur.
 

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Postboks 500 - 1471 Lørenskog - oslopostorkester.no